OVER ONS

VONK! Staat voor vuur. Het vuur van liefde, passie en van werkplezier. Onze producten zijn handgemaakt en van duurzame, zuivere paraffine. Wij zien mogelijkheden in alle grondstoffen. We werken daardoor met zo min mogelijk afval. Daarnaast werken we op een positieve en waarderende manier met een bijzondere groep unieke mensen. Bij aanschaf van een VONK! draag je hier aan bij!

  'Handmade from Sneek'

VONK! is een productiebedrijf in de maakindustrie gevestigd in Sneek aan de Zeilmakersstraat 15. We werken met natuurlijke en gerecyclede grondstoffen waardoor onze producten zowel circulair als duurzaam zijn. VONK! heeft een breed netwerk en levert lokaal, landelijk en in de BeNeLux. Bedrijven kunnen als klant ingeschreven worden om wholesale verkoop te realiseren. Onze webshop is ontstaan in de corona periode om ook consumenten te kunnen bereiken.

 

'Unieke kaarsen, gemaakt door unieke mensen'

Naast de standaard kaarsen productie lijnen is VONK! gespecialiseerd in speciale kaarsen. Door samen te werken met kunstenaars zijn alle speciale kaarsen van VONK! uniek. Gecombineerd met een team van ongeveer 60 unieke mensen die bij VONK! actief zijn krijgt elk VONK! product een bijzonder en custom handmade karakter.